Kalendář akcí

srpen

4 - 17 Tábor

Facebook


Aktuality

Informace k Hudebnímu dni v Salesiánském středisku mládeže 28. 11.

O co vlastně jde?

Jak asi všichni víte, již deset spolupracujeme s Dětským domovem Žichovec v jižních Čechách. Spolupráce probíhá tak, že ve většině případů jezdíme my do Žíchovce na různé návštěvy.

Tentokrát ale přijede Žíchovec sem za námi!

Co se bude dít?

1) V sobotu přes den budou probíhat různé workshopy s hudební, výtvarnou a pohybovou tematikou. Bude ale taky například možnost zkusit si lezení na horolezecké stěně! Na tuto část akce jsou zvány všechny děti, které s námi jezdí na tábory a které se s námi a s lidmi z Žíchovce chtějí zase vidět.

2) Večer (od 18 hodin) proběhne představení naší celodenní činnosti a snahy - neptejte se nás na podrobnosti, záleží na tom, co se nám povede vytvořit, což je zatím velká neznámá :-) Na tuto večerní část jsou zváni všichni ostatní, řekněme dospělí :-)

Cíl a záměr?

Cílem celé akce je se tak nějak vzájemně potkat a něco smysluplného společně dělat – děti z Prahy se budou moct Žíchovákama pobavit i jinde než na táboře, rodiče zase poznají kamarády svých dětí z tábora i jejich vedoucí, vedoucí se potkají se „svými“ dětmi atd.

Takže:

Pokud chtějí přijít děti a mládežníci, ať dorazí v 10:30 k Salesiánům.

Pokud chtějí přijít dospělci, ať přijdou kolem 18. hodiny – také k Salesiánům.

(adresa a mapa)

P.S. Vezměte s sebou, prosím, nějakou malou dobrotu, ať je to celé co nejpříjemnější :-)

Čím přesnější informace o počtu lidí budeme mít, tím lépe se nám bude připravovat program, proto prosím potvrzujte účast.

Díky a těšíme se na viděnou!

Za Campamento`99 Veronika Jírů